Dagen som blev annorlunda.

Idag skulle jag ha jobbat som personlig assistent men när jag kom till jobbet var farbrorn inte hemma, låst och alldeles tomt..... Mysko, tänkte jag och smög runt huset och kikade i fönstren. Hur jag än försökte få tag i dv annhöriga, hemtjänst, sjukhus mm var det ingen som visste var han var. Det slutade med att jag åkte till USÖ och letade trots att de påstod att han inte var där, men det var han.....
Hade lämnat kidsen i Lillån hos Farbror B (min mamma) så jag åkte dit istället och var lite social. Vi åkte och handlade obligatoriskt lördagsgodis, fixade lunch och jag fick min födelsedagspresent i förskott. En massagebänk, äntligen! Har saknat en när jag gör mina behandlinger men nu kommer det gå som en dans! Så fritt fram att boka naturkosmetisk ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr.
Nu är det dags att mysa ner sej i soffan med kidsen (lördagsgodiset är slut) och kolla på finalen av "Körslaget", natten kan bli lång för jag har ännu ett fyllechaffis uppdrag....

Cash Is King!

Jag som var såååå sugen på att gå ut ikväll! Istället har Mackan gåt ut med en jobbbarkompis och imogon ska han gå och se Mustage med några grannar. Och vem får köra på fyllona då???? Jag!!!! Jag blev dock erbjuden "kärlek och respekt" som gengäld men valde istället att fritt få disponera Mackans bensinkort, Cash Is King!
Inte fick jag mej nån solsemester heller så jag for in till Fjugesta för att få lite artificiella solstrålar. Kan man inte få dom naturellt får man köpa dom (åter igen Kash Is King). Tror det var över tio år sedan jag solade solarium och då var inte som nu! Jag hade tänkt mej 30 minuter i lugn och ro samt härlig värme, men jag fick 16 klaustrofobiska minuter! Som dödens lammunge låg jag i det stekheta och väldigt bullriga solariet och undrade när det skulle explodera! Men jag kommer säkert att göra om det:-)

I ständig slummer....

Så vad har hänt idag då? Jo, jag skickade iväg kidsen till skolan vid 8:00, och gick sedan och la mej. Vaknade vid 12:40 då var dom på väg hem igen.... Något knas är det ju!
Mackan tog med Tusse ut i skogen idag och det blev ett rådjur skjutet för henne, hon har verkligen visat sina små söta framtassar den här hösten och vintern, hennes galna mamma ligger i lä!
Ja, och sedan åkte vi till stan och gick på Hindersmässan, inte så mycket nytt att titta på. De i familjen som gillar godis köpte det;-), själv köpte jag kryddor och så klart getostar från Lillängen i Sunne, ett måste!
Lagom frusen och fortfarande sömnig var det bara att åka till stallet och släppa in qusarna. När jag gick där och famlade såg jag ett konstigt sken längre bort, det visade sej vara ett stort ödehus som brann ner, inte kul att se på så nära håll!
Väl hemma blev det getostmacka och massa the. Nu väntar bingen:-)

Sommar!

Längtar så till sommaren! Jag är gruvligt trött på den här "halv vintern" vi har nu. Ingenting blir ju gjort! Hade önskat mej minst en halvmeter snö så jag och Ivona kunde ut och pulsa.
Har försökt få Mackan att fixa till en solresa men han hänvsar till solariet i Fjugesta.... dåligt!!!!


Lite glad.....

....blir man ju när man hittar ett sånt här kort i gömmerna!
Mamman och pappan har ställt sina cyklar snyggt och prydligt men inte coolingen i mitten. Den lilla blöjraggaren har slängt hojen och chillar med polarna i gräset!


Oj vilken dålig människa jag är.......

Har inte skrivit här på lääääääänge! Men nu är jag tbx!!!!
Vet inte vad som hänt med min kropp men den går på sparlåga nu..... något har hänt sedan ett tag tillbaka. Glädjen är borta, lika så orken. Jag gör det jag ska göra men inte mer än så, jag är supertrött och har tappat matlusten. Jobbar inget nu och det kan va det som spökar? Jag tycker ju om att ha häcken full, är inte van vid att va så mycket hemma kanske? Meeri på sjukhuset säger att vi ska kolla upp mej extra nästa gång, blodprover, ekg och träff med Lena.
Imorgon ska jag rida Annas Lady på lektion och det ska bli riktigt roligt!!!! Något som inte är roligt är att Anna har brytit handen, det har med hästar att göra;-) Min egen Qusa går inge vidare med heller..... Et´n var och knäckte till hennes nacke och höft och då var hon ren och fin efteråt men då vips så vart hon stel och knackig igen så nu måste han komma igen..... Våran ridning känns näst intill obefintlig, vi leker och NHár lite i ridhuset, saknar det som var.......


RSS 2.0