I glada vänners lag!

Tog lite kort på Tusse och Tim när de röjde runt i trädgården. Bästaste bästisarna!








P-ferre, choklad och födelsedag!

Har haft min lediga helg nu och det var riktigt skönt! Jag har varit sjuk i veckan, feber och en lurig förkylning som inte riktigt brutit ut. Iallafall så ville jag inte missa våran P-fest så jag tog bilen och plockade upp Tarja på vägen men efter maten så blev trycket från gänget för hårt och även jag fick vin i glaset. Denna gång blev det ett måttligt hålligång från min sida. Vi körde ett Sing Star race men det var lite svårt att veta vem som vann när färgen på TV´n endast gick i gråskala..... Kul hade vi iallafall.
På lördagen var det dags för Linda att börja ridskola, de red ut och vädret var det bästa på flera veckor. Jag med min astma och krassliga kropp fick mej en riktig joggingtur.
Eftermiddagen roade jag mej med att gå på Chokladsalongen i Askersund, alldeles för mej själv. Det var ett himmelrike att få smaka på all choklad men jag blev så mätt att jag inte köpte med något hem.... mer än en super dyr (och god och snygg) burk med the från Kusmi The, Paris samt en liten väldoftande tvål.
Helgen avslutades med att Linda fyllde sju år, hon fick välja aktivitet själv och det blev Lek och Buslandet och sedan mat på Jensens. På eftermiddagen kom kusinerna, farmor och farfar.


RSS 2.0