Billig på Blocket eller passa som päls?

Den där Zilla vet man inte vad man ska göra med ibland. Inte nog med att hon gnager sönder mycket hon rymmer ju också och det väldigt snyggt!
Igår var hon och Tusse ute i rastgården, lungt och städat gnagandes på nåt älgben. Men så började Tim, som var inne, fara runt och pipa och tanken slog mej att det var nåt på G i rastgården. Jo, Jämten hänger över den dryga 2 meter höga dörren och är i färd med att klättra över. Jag vrålar och hon hoppar ner, inte alls nöjd med att bli påkommen. Hon gör ett nytt försök som misslycklas och börjar villt krafsa på dörren som med en provisorisk låsanordning går upp..... Hon tar riktning mot stakets grinden och krafsar på den, som hon gjort förut med gott resultat, men jag hinner avbryta övningen och hon och Tusse rusar in i stället.
Vad gör man? Hunden älskar att va ute men är sååååå listig! Vill hon så kan hon alltid ta sej ut till friheten i skogen. Jag föreslog att vi skulle tejpa hennes ben och lilla näbb med silvertejp och lägga ut henne;-) Annars får det bli Blocket eller kanske det de har använts till förr i världen.... päls.






















^

Djurens befrielsefront!

Det händer inte så mycket här hemma men när det gör det så är det med besked! Detta var dagens happening. Jag stod i hallen och skulle gå ut med hundarna när jag hör ett välbekant ljud, musskrik. I samma sekund hör jag Richard ropa -Vad håller du på med Zilla?! Jag rusar ut i köket och ser till min förfäran att Tiger tagit en liten söt husmus, det blir lite kaos med hundar, ungar och alla katter, Richard säger att Tiger ska äta upp den och Linda bara skriker (den stackars musen skriker med). Jag tar upp Tiger som fortfarande har musen i munnen och föser in honom i skafferiet, där han tappar den och musen kan pila iväg och gömma sej. Richard blir sur och säger - Men mamma, nu kommer den gnaga på sladdar och äta på vattenrören så dom går sönder, det är bättre katterna tar mössen. Ja, vad ska man säga till snusförnuftig 6 åring? Mitt svar blev nog inte så moget... -Tänk om du var en liten muspojke! 
Jo, jag är faktiskt en sån som flyttar på maskar och sniglar på vägarna också.

Big NO NO!!!!!

Raggarfest i Mullhyttan

Hade en riktigt rolig partykväll i Mullhyttan i lördags! No Surrender hade raggarfest och jag buggade så jag har riktigt ont i musklerna. Mackan fick på något sätt erbjudande om hårklippning på förfesten och fick en raggarfrisyr som jag mera tyckte han såg ut som Bart Simpson i men plus var att mycket av skägget åkte av! Tyvärr strejkade kameran, någon oklipsk person hade glömt att kolla baterierna...... eller så hade det med Solbackan att göra???

"Livet finner sina egna vägar".......

.....sa dom i Jurassic Park när dom åkte från ön sedan dinosaurierna skapat sitt egna kaos. Jag gillar det och brukar tycka att det stämmer och att det faktiskt är så, men nu tvivlar jag. Saker och ting i mitt liv har lett till andra saker och det är nu som jag har kört fast i en återvändsgränd. Inte med allt kan jag påstå (vilket är en lättnad) men stora energikrävande saker. Ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra den här gången.

Att bli lite äldre....

"Man är så gammal som man känner sej" är ett av mina ordspråk, och nu har jag varit 23 i några år så det är kanske dags att öka siffran ett snäpp.... Jag själv tycker det är bland det svåraste som finns att se ålder på folk, och har av erfarenhet lärt mej att man bör undvika detta in public. Men jag har också förstått att jag själv är svårplaserad, senast förra månaden när jag var i Fjugesta och höll på hoppa in i bilen. En man vill ha min uppmärksamhet och frågar vad ett vägmärke betyder? Nja, jag är väl inte riktigt säker... -Jag tänkte att du ser ut att vara i den åldern så du nyligen tagit körkort och kan skyltarna, säger han! Hmmmm 17 år fel där, tack! Men jag åkte även på ungdomsbiljett på SJ några veckor senare, maxålder var 26. Mackan tycker det är rätt coolt att ha en sån "ung tjej", men kommenterar även gärna att han aldrig varit med en sån gammal kvinna förut.....
Här kommer bild på min födelsedagstårta.



RSS 2.0