Den stora mångkampstävlingen i Hulvik!

I lördags blev vi bjudna till Johan på middag, jätte trevligt och gott. Efter maten startades en, som vi inte visste då, mångkamp utan dess like:-). Första tävlingen var pingis, inget jag är något vidare på men min lagkamrat Emelia visade sej vara ett starkt kort! På uppvärningen klassade hon ut Marcus men när det väl gällde fick hon se sej besegrad. Dock slog hon Johan som mera showade än spelad. Gren två var kubb och tjejlaget låg bra till tills sista omgången.... en förlust igen. Tredje tävlingen var hästhoppning, Marcus var superpeppad och lyckades även kränga på sej Johans schapps vilket var pricken över i för honom. Tyvärr finns inga bildbevis... Markus ridkunskaper sträcker sej till lite skritt på Ivona och en avsittning när han skulle rida barbacka och hon klev åt sidan. Hopphästen för kvällen var Emelias snälla Champi som stod ut med uppgiften. Marcus hoppade, med hjälp, 40 cm men rev, tacktsinnet och avsaknaden av följsamhet blev deras fall. Emelia och jag gick 0á på hoppningen och vann således. Avslutningstävlingen var längdhopp i grusgången. Jag tog det säkra före det osäkra (jag skulle jobba dan efter) och satsade inte fullt ut villket Emelia gjorde. Marcus gav allt så blodet droppade, Johan med sina 190cm kom långt han med, vi delade våran längd med hoppet och killarna vann igen. Än är inte tävlingen avgjord..... många roliga grenar finns kvar.


Tillbaka igen!

Efter att datorn krånglat och min personliga datadoktor Marco konstaterat att det inte fanns något fel på den så är jag tillbaka i cybervärlden igen. Väntan har varit lång mest för att jag precis hade gått med i Viktklubb.se. Tänkte gå ner de där irriterande extra kilona jag känner att jag släpar runt på.

Bildgalleri

Jag har alltid tyckt det är kul att fotgrafera, ibland blir det bra ibland mindre bra. Här kommer lite bilder som blev bra.

S*Camido´s Andronica Emeline


Irrya & Tiger 
 
Vinteräpple


Hidinge nya kyrka
 

CH S*Tomalis Alibaba
 

Ivona
 

Finn ett fel....


S* Camido`s Flying Dutchman 


En mors vakande öga

Ali & Apan


Apan med barnen


Vid regnbågens slut


Alla i en hög


Sovkompisar
 

S*Tomalis Mofasa 


S*Lucky LeeLoo´s Dear Amberlina


Äppelblom


Vallmo








Ivonas nya kille:-)

Efter 13 år i kattuppfödar branchen och ett litet inhopp som hunduppfödare så ska jag ge mej in i hästuppfödarkarusellen.
Ivona

Mycket roligt och spännande tycker jag då jag äntliiiiiiigen hittat mannen i Ivonas liv nämligen Cairo 869. I mina ögon har han toppstam då både Cortez 679 och Utrillo 432 ligger på min personilga topplista. Jag bävar för den 44 mil långa resan (enkel, samt barnen med) men det måste finnas värre saker och bilen har ju AC.
Cairo 869




Vår älskade Filura....

Igår tog vi bort vår lilla mys-maräng. Hon hade senaste veckan sett trött och hängig ut och på lördagskvällen beslutade jag att hon skulle få somna in. Stort tack till Marianne som gjorde det hela enkelt. Nu har Linda ingen lurvig sovkompis men Filura kommer finnas i våra minnen som superkattmamman och alla barns mysvän.

Tjingeling! Välkommen till mej!

Här kommer jag skriva lite om vad som händer i min vardag... men det fattade ni nog redan.... Vem är då jag? Mirre heter jag, bor mellan Örebro och Karlskoga tillsammans med Marcus och våra barn Linda och Richard. Både jag och Marcus har ett stort djurintresse (jag för de levande och han för de som kanske inte har så lång tid kvar, han jagar). Jag jobbar som kock på Lanna Wärdshus som ligger otroligt vackert vid Örebro Golfklubb. På fritiden ägnar jag mej mestadels åt min häst Ivona.

RSS 2.0