Den lilla katten med den stora hobbyn!

Måste berätta lite om våran Nova. Igentligen skulle hon inte finnas till då alla kattungarna plus mamma katt blev riktigt dåliga i magen under uppväxten, 4 av 6 ungar klarade sej och Nova skulle tas bort då hon inte kunde behålla någon mat och inte svarade på medicinering. Dagarna innan jag skulle ta bort henne bytte jag foder och på ett par dagar var alla katter bra i magen! Nova klarade sej med nöd och näppe och vi behöll henne för hon var pytteliten.
Nu har det visat sej att hon har en märklig hobby, hon samlar på godispappapper...... Inte vilka som helst utan de gamla Rollo, Mintolux, och vissa fruktkolor. Hela familjen är aktiva i Novas godispapper och det höll på att bli kaos när Konsum, Fjugesta tog bort en del av dessa samt att Rollo bytte till glansigt papper på kolorna! Nova hade stenhård koll på lördagsgodispåsen och satte sej vid den och väntade, vi fick testa med att riva en bit från påsen och det dög så länge. Vad gör hon då med pappren? Jo, bär runt på, lägger i sin matskål eller vid vattnet, Linda har hittat en massa papper under sitt täcke och när det är dags att sova kommer Nova med Linda in och lägger godispapper på kudden.
Men så igår var det biokväll för Mackan och mej och båda skrek ganska högt när vi såg att de hade både de gamla Rollo och Mintolux! Mycket kola blev det i biogodiset! Väl hemma var Novas glädje obetalbar att se, hon kom direkt när man prasslade lite med pappret och så tog hon det i munnen och försvann.
Här kommer ett par stilstudier.......

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0