Hästen Ivona

Tog lite kort på Ivona idag innan jag red, höll på att fastna i stallet för jag kom på lite roliga vinklar att ta i. Ivona tycker det är super kul och spännande när jag beter mej märkligt så hon stod still, annat tycker hon om dressyrarbetet.... sto....







Tema: Högar

Så här går det till i Kvistbro By....



 



 




Städaaaaaaa!!!!

Vet inte vad det är med folk i den här familjen, det finns ingen städmoral! Jag tycker att man kan plocka undan efter sej när man tex öppnar en förpackning med kaffe, alltså slänger påsen som blir kvar, men inte då.... Och varför inte ställa in disken i diskmaskinen istället för att den ska mellanlanda på diskbänken tills nån annan gör det? Det är makalöst, listan kan göras hur lång som helst! Nu är jag trött på att vara den enda som har städ, disk och tvätt i huvudet. Vet inte vad man ska göra för att få resten av familjen att komma igång med ordnings sinnet? Richard är väl den som fixar och donar mest, men det är även hans rum som ser mest för j....t ut. Hotade honom och sa att -Om du inte städar tills i morgon så ska jag ringa efter en grävmaskin som skopar upp allt du har på golvet! Dagen efter var han jätte sur och undrade -Var är den där grävskopan då? Du sa ju att den skulle komma!!!
Nu tror jag inte vi klassar in till de här damernas TV program, tyvärr. Men dom skulle gärna få komma hit och vara mitt moraliska stöd nån gång i veckan. Tycker dom är störtsköna!!!!

En fixardag!

Idag har varit en riktig fixardag! Jag har dammsugit och torkat golv, frostat av frysen och bakat alla hjärtans dag bakelser med kidsen samt gjort fågelmat. Richard är inne i fågelspanarvärlden, så det är sparvar och domherrar åt höger och vänster. Han säger att han älskar vinterfåglar, därför gjorde vi en alla hjärtans dag present till dom. Det blev värsta fågelmatsklumpen med jordnöt, bröd, äpple, kokosfett och i äkta Kinderäggs anda en talgboll i mitten som en liten suprise! Vi får väl se om mamman blir uppvaktad eller bara fåglarna.....

Mer semlor och snö!!!!

Äntligen ligger mina decimeter snö på backen!!!! Har längtat så länge och det verkar som det ska komma mer! Jag passade på igår, när även himlen var blå och solen sken, att låta Ivona jogga runt i stora cirklar över gärdet. Imorgon gör vi nog om det:-) På torsdag ska jag med henne till Kumla och träffa eqiterapeuten Svante, hoppas han kan få rätsida med hennes problem.

Jag hjälpte "enarmade Anna";-) till Grodden idag för lite inköp av dv hästmat och på vägen hem stannade vi vid ICA Gropen och köpte semlor. Dom är helt beroendeframkallande! Även om man som vi två är, laktosintolleranta. Man får helt enkelt bita i det sura äpplet och inse att frosseri är en av de sju dödsynderna, man får iallafall magont.

Arga mamman är tbx!

Idag hade jag bestämt med Richard att föja med honom till skolan och spana lite på vad de gjorde där. För en gångs skull gick jag inte upp för att strax längta tillbaka till sängen. Vi åt frukost, i lugn och ro, kidsen var snabba att klä sej och då upptäckte jag eländet! Mackan hade tagit min bil men med sina nycklar! Och jag hade inte nyckeln, har bara en funkande, till hans.... Sånt här får mej att go crazy!!!! Det är nämligen väldigt(!) typiskt honom! Ja, vad gör man? Jo, ringer klantisen som får åka från jobbet och lämna nyckel, lycklig lydig;-) Han körde safe play och pratade i telefon medan han lämnaden den......
Det är ju inte för intet man går under namnet "Arga mamman" hemma.... Men va fan, nån ordning måste det ju va, eller hur? Familjen kommer iallafall få en skön helg, jag ska till Stockholm.

         

När kommer solen?

Nu är jag riktigt trött på det här vädret! Igår tittade solen fram en kort stund och jag blev jätte glad, ropade till Richard att -Kolla solen!  Han tyckte nyheten var sådär.... Kollar man på SMHI´s sida så ska det bara va grått, grått, grått. Hade ju hoppats på en massa snö också men den verkar utebli den också, hur gärna SMHI lägger in sina fina små flingor på kartan. Jag har inte ens sol i sinnet!!!!!!

RSS 2.0