Ingen fölis men en ny sadel....

Hade räknat med att åka med Ivona till hingsten i helgen men nu har han flyttat från Karlskoga till Strömstadstrakten och dit åker jag inte med Golfen... Skulle tydligen inte ge mej in i hästavelsbranchen. Anna E och jag tog en tur till Västerås och då köpte jag en ny sadel, Thorowgood Griffin YR hopp, till henne istället. Provsatt den i kväll och man satt riktigt bra, den låg som den skulle ochså så jag är nöjd med mitt köp.


Skåne

Nu har jag och ungarna avnjutit några sköna dagar i skåne. Helt OK väder med en underbar dag vid Stenshuvud. Linda och jag var själva där med lite hinkar och spadar, termometern i bilen visade +28 men tyvärr.... var vattnet var fullt med sjögäs (jag är en badkruka). Richard kvar i Simmrishamn där han utforskade stadens alla lekplatser med moster HannaMaria. Vi firade Pappa och Monica på deras 20 åriga bröllopsdag med stor fest, god mat och många glada vänner.


Har även bestämt att någon gång ska jag ha ett vitputsat hus i nån backe nära Kivik.

Ny kille igen.....

En massa trassel med dragkrok och dylikt gjorde att Ivona fick en ny fästman på närmare håll. Hon kommer att betäckas md PRE hingsten Carabinero II http://www.dalbackensstuteri.se/.

RSS 2.0