Choklad är bra för kroppen!!!!

Här kommer lite smaskigheter jag gjort, tryfflarna och oblaterna tillverkade jag på chokladkursen för Emanuel Andrén och tårtan har jag gjort på jobbet. Bildkvalitén beror på mobilen.... smak kvalitén var inget att klaga på:-)

              

Pimp my ride, snälla någon!!!!!

Det är med en stor klump i halsen jag visar dessa bilder. Hur kan något så fenomenalt coolt bara stå och skrota ihop? Min kärlek till Land Cruisern är verkligen stor! Försökte få med Marcus i mina vilda ideér om hur vi skulle få den till ett vrålåk igen men det verkar gå trögt, endå vill han ha kvar den. Har sååååå svårt att bara se den stå och dö mitt framför ögonen på mej. Titta och njut! Han är född -89.





Och så sedan denna klippa..... Min Boj född -79. Har aldrig kört med en transport som rullar så enkelt och lätt bakom bilen och så gillar Ivona den (vilket är rätt ovanligt när det gäller transporter). Den skulle behöva pimpas den med för jag  skulle gärna vilja ha den rullande igen.




Så var det jakt igen!

Ja, jag är inte förvånad.... Varje höst dyker det upp sånt här på vår tomt. Denna ligger snyggt och prydligt mitt på parkeringen, enligt Marcus ska nån ha den och åldersbestämma den.... Men när?
Grannarna börjar nog bli vana. Men ibland kan man ju få undra vad som händer hos familjen Leû - Thomasson, som när grannens 4 åring en tidig morgon säger till sin pappa att -Marcus hund har inget huvud! Det hon såg var Marcus när han lyfte ut ett nyskjutet rådjur ur skuffen och bar iväg med. Krångligt för ett litet knytte att förstå när storlek och färg stämmde.

För er lokala förmågor är detta käken av älgkon länsbussen krockade med vid Kvistbroskogen.


Mitt nya jag!!!!!

Har varit två omgångar på Axelsons Naturkosmetiska Hudterapeut utbildning nu och jag börjar formas om:-) Till en ny människa! Tänk vad mycket man inte vet om kroppen! Huden är ett organ och den äter och andas, det du lägger på din hud kommer in i kroppen eller täpper till den därför är det viktigt att man ger huden och resten av kroppen "bra mat". Det är så superstort och jätteviktigt, jag har väl inte varit den som köpt mina kroppsprodukter med medvetenhet men nu läser jag alla INCI (innehållsförteckningar) och vrider och vänder på varenda flaska jag hittar. 
Tex Mineralolja (råolja) bildas i en nedbrytningsprocess långt ner i jorden av dött växtmaterial. Trott namnet finns det inga mineraler eller vitaminer. Det är ett helt dött material och därför finns det inget av värde för huden att ta upp. Vad man mer använder Mineralolja till är bilmotorer och symaskinsolja.

Pröva att smörja kroppen med olivolja, kallpressad extra virgin, så blir den mätt, mjuk och glad!

RSS 2.0